Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά θα οδηγηθεί ο συλληφθείς 46χρονος, για την ανθρωποκτονία της 73χρονης Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα. Ομολόγησε την πράξη του.

 
Φρικτά είναι τα όσα έρχονται  στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το χρονικό της δολοφονίας της 73χρονης Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα. Ο χώρος έξω από το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα -  η περιοχή βρίσκεται στον εσωτερικό δρόμο με κατεύθυνση προς τον Άγιο Γεώργιο τον Γαλάτη -  ήταν αποκλεισμένη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας μέχρι αργά το βράδυ - τελευταία φορά που Aegina Portal επισκέφθηκε την περιοχή του συμβάντος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Νωρίς το πρωί έγινε γνωστό ότι  ο συλληφθείς 46χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Μάλιστα έγινε, επίσης, γνωστό ότι ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η πληροφορία, ότι μετά την άγρια δολοφονία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και περιπλανώμενος κατέληξε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα. Εκεί, επειδή είχε βάλει δυνατά τη μουσική, ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.
 
Πρωινές ώρες του Σαββάτου, η 73χρονη Μαρία Μπονίκου βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη εντός της οικίας της. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια. Ο 46χρονος προσήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.
 
Το όνομα της ηθοποιού που δολοφονήθηκε αποκάλυψε χθες ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτηση στο facebook.
 
Η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε σήμερα σχετικό Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
 
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.
 
Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.
 
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png