Με ριπές ανέμων που έφτασαν τα 9 μποφόρ, ξέσπασε η καιταιγίδα στην Αίγινα σήμερα το βράδυ. Έντονη η κεραυνική δραστηριότητα. Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα. [ upd]


Με ριπές ανέμων που έφτασαν τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με τα δεδομένα που κατέγραψε ο σταθμός του ΓΕΛ, ξεκίνησε η καταιγίδα στην Αίγινα σήμερα το βράδυ, περίπου στις 9:15. Η έντονη βροχόπτωση διήρκεσε περίπου 20 - 30 λεπτά, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Στο video που κατέγραψε το Aegina Portal φαίνεται η κεραυνική δραστηριότητα που ακολούθησε μετά την καταιγίδα.


Σε επικοινωνία τόσο με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, όσο και με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, υπήρξε η ενημέρωση ότι ευτυχώς δεν δημιουργήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα στο νησί. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ενδεχομένως κάποια αρμυρίκια να έχουνε πέσει στο δρόμο του παραλιακού στην Καβουρόπετρα.

[upd] Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την επόμενη ημέρα, εξαιτίας την κακοκαιρίας βυθίστηκε ένα μικρό σκάφος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png