Σε λειτουργία τα απογευματινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αίγινας.


Ένα μήνα πριν οι κάτοικοι της Αίγινας που χρησιμοποιούν τη συγκοινωνία του ΚΤΕΛ για να μετακινηθούν από και προς την Αίγινα, αντιμετώπισαν σημαντικό πρόβλημα, όταν σταμάτησαν τα απογευματινά δρομολόγια. Το θέμα είχε περάσει και από το Δημοτικό Συμβούλιο όπου εκφράστηκαν διάφορες απόψεις. Όλοι όμως είχαν συμφωνήσει ότι οι κάτοικοι της Αίγινας πρέπει να εξυπηρετούνται χωρίς προβλήματα με δρομολόγια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Το ζήτημα που είχε προκύψει είχε χαρακτηριστεί ως κοινωνικό, ενώ πολλοί κάτοικοι της Αίγινας ένιωθαν αποκλεισμένοι καθώς δεν μπορούσαν να μετακινηθούν μετά τις μεσημεριανές ώρες.

Το θέμα φαίνεται ότι έχει πάρει κάποια διέξοδο, καθώς στο πρόγραμμα του ΚΤΕΛ έχουν αναρτηθεί και πάλι τα δρομολόγια της απογευματινής βάρδιας με τελευταία δρομολόγια από Αίγινα προς Πέρδικα στις 19:15 μ.μ. και από Πέρδικα προς Αίγινα στις 19:35 μ.μ. ενώ η κυκλική διαδρομή από Αίγινα προς Κυψέλη, Σουβάλα, Βαγία, Αγία Μαρίνα, Άλωνες ξεκινά στις 20:00 μ.μ. και στις 20:40 από Άλωνες προς Αγία Μαρίνα, Μεσαγρό, Άγιο Νεκτάριο, Αίγινα. Ωστόσο  κάποιοι από τους κατοίκους του νησιού ζητούν μια διαφορετική διαχείριση των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ώστε να εξυπηρετούνται περισσότερα σημεία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png