Σοβαρός κίνδυνος για τους διερχόμενους, από ετοιμόρροπο στέγαστρο σε κτήριο του κέντρου.

 
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν κατά τη διάρκεια της καταιγίδας στις 6 Ιουνίου, αποκόλλησαν τμήματα του στεγάστρου, που αποτελείται από φύλλα λαμαρίνας, τύπου ελενίτ, μία εξωτερική κατασκευή που βρίσκεται στην ταράτσα, ενός κτηρίου στην οδό Μητροπόλεως.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Όπως επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής, το σπίτι δεν κατοικείται εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα τα τμήματα της σκεπής, που αποκολλήθηκαν την Δευτέρα 6 Ιουνίου, να παραμένουν όλες αυτές τις ημέρες ετοιμόρροπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να καταρρεύσουν, χτυπώντας κάποιον από τους περαστικούς.
 
Σημειώνεται, ότι τόσο στο ισόγειο της οικίας, όσο και στα διπλανά κτήρια στεγάζονται επιχειρήσεις και καταστήματα, ενώ το τμήμα της οδού που βρίσκεται το κτήριο είναι πολυσύχναστο τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Ο δικηγόρος κ. Γιάννης Χαρτοφύλακας, ενημέρωσε μέσω email την Πυροσβεστική, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, το Γραφείο Δημάρχου και τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png