Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή των Αγίων, τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Την έλλειψη ιατρού στα ασθενοφόρα επισήμανε ο κ. Μανώλης Λεούσης.


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Βαγίας - Αγίων τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο και σε ένα μηχανάκι, στο οποίο τραυματίστηκαν μία γυναίκα και ένα παιδί, οδηγός και επιβάτης αντίστοιχα στο μηχανάκι. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με κ. Μανώλη Λεούση.
Για το ατύχημα μίλησε στο Aegina Portal ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης που ήταν παρών στο περιστατικό, βοηθώντας τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι που βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος, τον οδηγό του ασθενοφόρου (στον οποίο έδωσε τα εύσημα) να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη οδηγό. Ο κ. Μανώλης Λεούσης επισήμανε την έλλειψη γιατρού σε ένα σοβαρό περιστατικό, σημειώνοντας, ότι από την ενημέρωση που είχε, ο γιατρός που βρισκόταν στο Κέντρο Υγείας δεν μπορούσε να συνοδεύσει το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση το περιστατικό διεκομίσθει με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού. Τέλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού πρότεινε να ξεκινήσει μία συζήτηση στην Επιτροπή Υγείας, για το ζήτημα του ιατρού που θα συνοδεύει το ασθενοφόρο στα σοβαρά περιστατικά.