Μουσικοχορευτική βραδιά με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος.


Στο προαύλιο του ενοριακού ναού της Αγίας Τριάδος στο Βαθύ, τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν και φέτος μία κεφάτη μουσικοχορευτική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και η μουσική συντροφιά "Αιγινοβιόλια", η οποία αποτελείται από Αιγινήτες μουσικούς.


Όπως κάθε χρόνο ο εορτασμός έγινε στο προαύλιο της ενορίας της Αγίας Τριάδας, όπου τα τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της χώρας μας.Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα του συλλόγου και απόλαυσαν τα χορευτικά τμήματα.
 
Ο Σύλλογος προσέφερε μία ανθοδέσμη στην κ. Αγγελικής Λάζαρου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 χρόνων που προσφέρει τις υπηρεσίες της ως δασκάλα χορού.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο τέως δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Σταμάτης Μαρμαρινός, Γιώργος Μούρτζης, Αγής Μαρμαρινός και Νεκτάριος Λεούσης, επίσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ηλίας Γρυπαίος και πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png