Κατεπείγουσα έκκληση για οικονομική βοήθεια και στήριξη, για τη μητέρα και το παιδί της, που τραυματίστηκαν βαριά σε τροχαίο ατύχημα στους Αγίους.

 
Κατεπείγουσα έκκληση για οικονομική βοήθεια και στήριξη, για τη μητέρα και το παιδί της, που τραυματίστηκαν βαριά σε τροχαίο ατύχημα στους Αγίους, τα μεσάνυχτα της Κυριακής, απευθύνει η ομάδα που αποτελείται από την Κοινότητα Μεσαγρού, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Μεσαγρού, τη διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου.


Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, προκειμένου η μητέρα να αντιμετωπίσει τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της, όπως και το παιδί της, που νοσηλεύεται σε διαφορετικό νοσοκομείο.
 
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης:
 
 Δημιουργήσαμε μία ομάδα μεταξύ της Μεσαγρού, τη διεύθυνση και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού, ώστε να μαζευτούν κάποια χρήματα για την οικογένεια, που όπως όλοι ξέρουν, υπήρξε ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός την Κυριακή προς Δευτέρα, ξημερώματα, στη Λεωφόρο Βαγίας - Αγίων.

Επειδή μιλάμε για μία μονογονεϊκή οικογένεια, υπάρχει μία πρωτοβουλία εκ μέρους μας και ένας αριθμός λογαριασμού, ώστε όποιος μπορεί να συνεισφέρει, γιατί έχουμε μία κυρία χειρουργημένη, σε αρκετά σε αρκετά βαριά κατάσταση και το παιδί της, σε διαφορετικά νοσοκομεία της Αθήνας.
 
Η κ. Κατερίνα Μακαρατζή εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού:
 
Κάνουμε αυτή την προσπάθεια όλοι μαζί, για να στηρίξουμε αυτή η μονογονεϊκή οικογένεια, διότι και τα δύο άτομα της οικογένειάς που συμμετείχαν στο ατύχημα έχουν υποβληθεί σε πολύ βαριά χειρουργεία, τα οποία για πολύ μεγάλο διάστημα τους καθιστούν ανήμπορους, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, κατ’ επέκταση ούτε η μαμά μπορεί να βοηθήσει το παιδί, ούτε το παιδί τη μαμά και χρειάζονται από όλους εμάς την υποστήριξή  μας και έμπρακτα, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να κοινοποιήσουμε, μετά τη συγκατάθεση της μητέρας το λογαριασμό, έτσι ώστε όποιος θέλει έμμεσα, άμεσα, με όποιο τρόπο μπορεί, να στηρίξει αυτά τα δύο άτομα, τους δύο ανθρώπους, που αυτή τη στιγμή χρειάζονται πραγματικά τη βοήθειά μας.

Η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού κ. Κωνσταντίνα Παρασκευά:

Αν κάποιος άλλος σύλλογος ή κάποιος άλλος φορέας, θα μπορούσε να συνεισφέρει, είτε οικονομικά, είτε νομικά, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θεωρεί, ότι θα βοηθούσε αυτή την οικογένεια, θα ήταν πραγματικά σημαντικό, ούτως ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όλοι μαζί να μπορέσουμε να προσφέρουμε όσα πραγματικά χρειάζεται αυτή η οικογένεια, στη δύσκολη αυτή στιγμή.

ΚΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN GR2301102410000024100273598


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png