Οι κλέφτες χτύπησαν και το κουδούνι.

Το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες σε κατοικία της Αίγινας, ίσως να περνούσε ως μια ακόμη απόπειρα κλοπής ανάμεσα σε όσες συμβαίνουν στο νησί. Αυτό όμως που τη διαφοροποιεί είναι ότι αυτή τη φορά οι επίδοξοι κλέφτες χτύπησαν και το κουδούνι πριν επιχειρήσουν να ανοίξουν την πόρτα. Προφανώς οι επίδοξοι διαρρήκτες ήθελαν να βεβαιωθούν ότι δεν βρίσκεται κανέναν στο σπίτι και να προχωρήσουν ανενόχλητοι στο εσωτερικό του. Αυτό και προσπάθησαν να κάνουν καθώς δεν πήραν απάντηση.  Ένας αυτόπτης μάρτυρας, που έτυχε να περνά από σημείο, κατάλαβε αμέσως τι ακριβώς συνέβαινε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας έφτασαν γρήγορα. Δυστυχώς για την αστυνομία οι επίδοξοι κλέφτες κατάφεραν να αντιληφθούν ότι κάτι συνέβαινε και πετώντας τα σύνεργα που είχαν μαζί τους, ώστε να μην έχουν κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο επάνω τους, τράπηκαν σε φυγή από τα χωράφια που υπήρχαν δίπλα στο σπίτι. Ένα κατσαβίδι, ένα μαχαίρι και ένα ακόμη εργαλείο ήταν ότι άφησαν πίσω τους. Ωστόσο από όλη την ιστορία έμεινε το συμπέρασμα ότι όταν κάποιος χτυπάει το κουδούνι πολύ αργά το βράδυ ίσως να μην είναι για καλό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png