Νέα άνοδος της θερμοκρασίας, αναμένεται σήμερα στη Αίγινα.

 
Την υψηλότερη θερμοκρασία της χρονιάς στο νησί, κατέγραψε χθες ο σταθμός του ΓΕΛ, από το δίκτυο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, καθώς στις 14:10 η θερμοκρασία ανέβηκε στους 36.6°C. Η αίσθηση της ζέστης ήταν έντονη από νωρίς το πρωί στην Αίγινα και ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εντονότατη ήταν, επίσης, η αίσθηση της ζέστης στο κέντρο της Αίγινας ειδικά τις μεσημεριανές ώρες. Ένα από τα χαρακτηριστικά της χθεσινής ημέρας ήταν και η άνοδος της χαμηλής θερμοκρασίας κατά τρεις, περίπου, βαθμούς, σε σχέση με το προηγούμενο 48ωρο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία από τον κόμβο του meteo η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμη περισσότερο σήμερα στην Αίγινα, φτάνοντας ή και ξεπερνώντας τους 38-39 °C τις μεσημεριανές ώρες.
 
Πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία στην Αίγινα την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουνίου, υποχωρώντας στους 34°C - 35°C. Οι υψηλές θερμοκρασίες επανέρχονται και πάλι την Κυριακή 26 Ιουνίου, οπότε η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 38-39 °C, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo.