Τα "πόθεν έσχες" του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά και του τέως δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη.


Δημοσιεύθηκαν χθες, 23 Ιουνίου 2022 οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2021 (χρήση 2020) από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, των προσώπων των περιπτώσεων α΄ έως και ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν.3213/2003 όπως ισχύει, στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων. Ο νόμος περιλαμβάνει τόσο τους Δημάρχους όσο και τους Περιφερειάρχες. Υπενθυμίζεται ότι ο υπόχρεος υποβάλλει Δ.Π.Κ. κάθε έτος, εφόσον διατηρεί την ιδιότητά του και για το επόμενο έτος. Η υποχρέωση υποβολής της Δ.Π.Κ. για ένα έτος μετά την απώλεια της ιδιότητας του υπόχρεου αφορά στο αμέσως επόμενο ημερολογιακό έτος, από το έτος απώλειας αυτής.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Μπορείτε να δείτε το πόθεν έσχες του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά εδώ.

Μπορείτε να δείτε το πόθεν έσχες του τέως Δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη εδώ.

Επισημαίνεται ότι η δημοσίευση των ανέλεγκτων δηλώσεων γίνεται όπως προβλέπει ο νόμος «σε κάθε περίπτωση, εντός τριών μηνών από την πάροδο της προθεσμίας των ενενήντα ημερών μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003)» που φέτος ήταν 28 Φεβρουαρίου 2022.

Το πλήθος των δηλώσεων που κατατέθηκαν και δημοσιεύονται είναι συνολικά 1.068.

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003, ως ισχύει).

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, κ. Αθανάσιος Μπούρας, απευθύνει τις ευχαριστίες του προς «όλους τους υπόχρεους που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στην υποβολή των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, καθώς επίσης και το προσωπικό των υπηρεσιών της Βουλής των Ελλήνων και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, για την πολύτιμη συμβολή τους προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή δημοσίευση».

Τα έγγραφα των πόθεν έσχες δημοσιεύονται απευθείας από την ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων, όπου έχουν αναρτηθεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png