"Μη παρασιτικές ασθένειες της φιστικιάς". Σεμινάριο για τους φιστικοπαραγωγούς, από τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας.


Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, το σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας, σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, για τους φιστικοκαλλιεργητές της Αίγινας.


Ήταν το 7ο σεμινάριο με θέμα: "Μη παρασιτικές ασθένειες της φιστικιάς" και έγινε στο πλαίσιο του έργουΤοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων LEADER CLLD 2014-2020 με τίτλο "Πολιτισμός και Περιβάλλον Εν Πλω". Εισηγητής ήταν ο Δρ. Γεράσιμος Τρωγιάνος.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας κ. Νίκος Αλυφαντής δήλωσε σχετικά:

"Σήμερα έχουμε ένα μία ημερίδα που αναφέρεται στις μη παρασιτικές ασθένειες της φιστικιάς. Σ’ αυτή την ημερίδα θα εξηγήσουμε αρρώστιες, φαινόμενα, που συμβαίνουν στη φιστικιά και η αιτία τους δεν είναι κάποια έντομα ή κάποιες ασθένειες.
Μαζί με αυτή την ημερίδα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη Δρ Μήνα Καραμεσίνη, η οποία κάνει μία έρευνα για πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Το θέμα της είναι πώς θα μπορέσουμε να βρούμε διαύλους επικοινωνίας, οι απλοί πολίτες, με αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πώς θα μπορέσουμε τα προβλήματά μας, να κατατίθεται απευθείας σε κέντρα αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μας αφορούν στα θέματα του πρωτογενή τομέα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png