Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα η Αντιπερειφερειάρχης Νήσων. Τι δήλωσε για το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και το Λεούσειο.


Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα η Αντιπερειφερειάρχης Νήσων, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής της σε έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο νησί.


Ανάμεσα σ' αυτά ήταν το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, το Λιμάνι της Πέρδικας, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στην Χλόη και έργο του Λεουσείου Ιδρύματος. Την κ. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη συνόδευσαν στην περιοδεία της ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης. Στο χώρο Λεουσείου, συναντήθηκε και με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βαγγέλη Μπαρμπέρη, ο οποίος βρισκόταν εκεί με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη περιηγήθηκε στο εργοτάξιο του Λεουσείου και είδε από κοντά τις εργασίες που έχουν εκτελεστεί. Όπως δήλωσε αργότερα στο Aegina Portal το πρόβλημα που είχε εντοπιστεί στα πέδιλα του κτηρίου ξεπεράστηκε και ολοκληρώνεται η τοιχοποιία.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στην Αίγινα η Αντιπερειφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, δήλωσε στο Aegina Portal:

"Βρισκόμαστε για άλλη μία φορά στην Αίγινα, για να παρακολουθήσουμε από κοντά τα έργα τα οποία εκτελεί Περιφέρεια Αττικής. Πρώτη στάση ήταν το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου απομένουν μόλις πέντε μπλόκια ακόμη για να ξεκινήσει η λιθορριπή και το τσιμέντωμα του λιμανιού. Ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο μας δόθηκε είναι μέχρι τον Οκτώβριο ότι θα έχει ολοκληρωθεί και το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, μετά το ίδιο ολοκληρωμένο λιμάνι της Πέρδικας. Σε κάθε περίπτωση όμως διαρκώς πιέζουμε ώστε τα χρονοδιαγράμματα να μικρύνουν και το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας να είναι έτοιμο ακόμη πιο σύντομα. 

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Λεούσειο που προχωρούν, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα πέδιλα τα οποία αποκαταστάθηκε, προχωρούν πια οι διαδικασίες και έχει τελειώσει η τοιχοποιία του κτιρίου με τον κύριο Μπαρμπέρη και είμαστε έτοιμοι να πάμε στο επόμενο στάδιο της κατασκευής".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png