Μετά την καλοκαιρινή περίοδο, θα μεταφερθούν οι προγραμματισμένες διακοπές του ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα, ύστερα από παρέμβαση του κ. Γιάννη Ζορμπά.


Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Δημάρχου, οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, που είχαν προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ στην Αίγινα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Αυτή η εξέλιξη προέκυψε μετά την παρέμβαση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, λόγω των προβλημάτων που θα δημιουργούσαν στην καθημερινότητα των κατοίκων και των παραθεριστών του νησιού, μεσούσης της τουριστικής περιόδου.
 
Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, η αρχή έγινε από τη διακοπή, που είχε προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου για λόγους συντήρησης και που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Οι διακοπές που είχε προγραμματίσει ο  ΔΕΔΔΗΕ για την Αίγινα, θα μεταφερθούν, ώστε να γίνουν μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png