Ορκωμοσία κύριας Σοφίας Γιαννούλη Πετρίτη στη θέση του κυρίου Γιώργου Κουλικούρδη.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ορκωμοσία της νέας δημοτικής συμβούλου κυρίας Σοφίας Γιαννούλη Πετρίτη, στη θέση του κυρίου Γιώργου Κουλικούρδη που παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του. "Ο επιλαχόντας δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Λαζάρου δεν θέλησε αν αποδεχθεί τη θέση του δημοτικού συμβούλου, για λόγους καθαρά προσωπικούς" δήλωσε στο Aegina Portal ο δήμαρχος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης. Έτσι προσκλήθηκε η κυρία Σοφία Γιαννούλη Πετρίτη η οποία προσήλθε στις 2 το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου και έδωσε τον καθιερωμένο όρκο ώστε να αναλάβει τη θέση της δημοτικής συμβούλου. Ο κύριος Κουκούλης μίλησε για την προσφορά της κυρίας Γιαννούλη Πετρίτη σε κοινωνικά, κοινωφελή και άλλα θέματα που έχει προσφέρει σημαντική εθελοντική εργασία.

Στο video που ακολουθεί οι δηλώσεις του κυρίου Κουκούλη και της κυρίας Γιαννούλη Πετρίτη:


"Είναι χαρά μου και τιμή μου που θα συμμετάσχω στο Δημοτικό Συμβούλιο του τόπου μου. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζομαι εθελοντικά και βοηθώ πάντα την τοπική αυτοδιοίκηση. Τώρα από αυτή τη θέση  ελπίζω να συνεργαστώ σωστά και έντιμα με όλους τους συνεργάτες μας για το καλό του τόπου μας", δήλωσε στο Aegina Portal η κυρία Σοφία Γιαννούλη Πετρίτη λίγα λεπτά μετά την ορκωμοσία της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png