Αισθητή η άνοδος της θερμοκρασίας στην Αίγινα, αναμένεται να φτάσει τους 36°C. Αυξημένη η κίνηση προς τις παραλίες του νησιού.

 
Αισθητή είναι η άνοδος της θερμοκρασίας στην Αίγινα, σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου 2022, καθώς σε αρκετές περιοχές του νησιού η αίσθηση της ζέστης ήταν έντονη από νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία στην Αίγινα αναμένεται να φτάσει τους 36°C με 37°C το μεσημέρι, ενώ έντονη θα είναι η ζέστη και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά δεδομένα, η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα, αύριο Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, αναμένεται να υποχωρήσει 2-3 βαθμούς.
 
Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, η κίνηση προς τις παραλίες του νησιού είναι αυξημένη από το πρωί. Η κίνηση των οχημάτων είναι επίσης μεγάλη και χρειάζεται επιπλέον προσοχή, τόσο από τους οδηγούς, όσο και από τους πεζούς που διασχίζουν το δρόμο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png