Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Αγία Μαρίνα.


Με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει αισθητά στην Αίγινα, η παραλία της Αγίας Μαρίνας αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή για μία καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στη θάλασσα, με μουσική, τραγούδια και χορό.


Σήμερα η Αγία Μαρίνα γιορτάζει και μαζί οι κάτοικοι του χωριού και ο τοπικός σύλλογος "Οινόη", που διοργάνωσε χθες το βράδυ ένα επιτυχημένο πανηγύρι, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας, της ΚΕΔΑ και την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού. Nωρίτερα είχε τελεστεί στο εκκλησάκι στης Αγίας Μαρίνας ο πανηγυρικός εσπερινός, η αρτοκλασία και η περιφορά της εικόνας.Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησε φέτος με την παρουσία της η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος

Η Αγία Μαρίνα "φόρεσε" και πάλι τα γιορτινά της και στη γραφική ακρογιαλιά της όμορφης παραλίας, κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού, συγκεντρώθηκαν γύρω από το μικρό ξωκλήσι, στο λόφο στην άκρη του όρμου. Εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά στις σκάλες για να ανασπαστούν την εικόνα.

Το πανηγύρι που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, περιελάμβανε και ζωντανή μουσική που ξεσήκωσε το κοινό. Συμμετείχαν οι μουσικοί Βαγγέλης Μαρμαρινός στο μπουζούκι - μπάσο, ο Δημήτρης Εικοσιπεντάκης στο βιολί - τραγούδι και ο Νάσος Θεοδωρόπουλος στα ντραμς.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, o δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νησιού και πλήθος κόσμου από όλη την Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png