Συνεχίζονται τα έργα στο λιμάνι μετά τη χθεσινή διακοπή.


Τα έργα για την ενίσχυση και την ανάπλαση της ανοδομομής στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες και προχωρούσαν χωρίς προβλήματα μέχρι την Παρασκευή. Ένα ζήτημα όμως προέκυψε χθες, όταν διαπιστώθηκε ότι η τοποθέτηση του μπετόν συμπεριλαμβάνει ενάμιση περίπου μέτρο από τον αρχικό σχεδιασμό. Από ότι έγινε φανερό η ανοδομή του λιμανιού μετά τα έργα έχει ανέβει κατά κάποια εκατοστά, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε. Αντίθετα σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η πίσω πλευρά της προβλήτας θα έμενε ως είχε με αποτέλεσμα να υπάρχει μία ανισόπεδη διαμόρφωση του χώρου.

Για το λόγο αυτό και με παρέμβαση της Εναλίων τα έργα σταμάτησαν χθες. Ζητήσαμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Νεκτάριο Λεούση να μας ενημερώσει σχετικά. Ο ίδιος μας εξήγησε ότι το θέμα έχει διευθετηθεί ήδη μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών, οπότε σήμερα Σάββατο οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά. Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών προβλέπει οι καινούργιες ράμπες να έχουν παραδοθεί μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, ημέρα μετά την οποία αναμένετε να κορυφωθεί η κίνηση των εκδρομέων για την εορτή του Πάσχα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png