Θρήνος στην Αίγινα, νέος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ένας ακόμη κάτοικος του νησιού τραυματίστηκε σοβαρά σε άλλο τροχαίο.

 
Βαθιά θλίψη βιώνουν οι κάτοικοι της Αίγινας, εξαιτίας του θανατηφόρου τροχαίου με μηχανή, ενός νέου ανθρώπου που σημειώθηκε σήμερα περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα στην περιοχή "Ακρογιάλι". Στο σημείο του συμβάντος έφτασε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Επίσης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στον κεντρικό δρόμο της Αγίας Μαρίνας. Ένας άνδρας, κάτοικος της περιοχής, που οδηγούσε μηχανάκι, τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο του συμβάντος σε  σύντομο χρονικό διάστημα και μετέφερε τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, το περιστατικό διεκομίσθη με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png