Φιστικάτο, αμυγδαλωτά, μπακλαβάς και βουτήματα! Υπέροχες παρασκευές από το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, στο καλοκαιρινό παζάρι που ξεκινά σήμερα.


Μία ευχάριστη και γευστική έκπληξη ετοίμασε το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, με σκοπό την ενίσχυσή του στο καλοκαιρινό παζάρι του συλλόγου. Το τριήμερο Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιουλίου, από τις επτά το απόγευμα και μετά, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας θα πραγματοποιεί στην Παλαιά Προβλήτα το καλοκαιρινό του παζάρι.


Τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος φρόντισαν να παρασκευάσουν υπέροχα γλυκά, για να ενισχύσουν το τμήμα τους.

Τα σκεύη της ζαχαροπλαστικής κατέβηκαν από τα ράφια, τα υλικά απλώθηκαν στο μεγάλο τραπέζι και όταν οι παρασκευές ετοιμάστηκαν ο χώρος "πλημμύρισε" από υπέροχες μυρωδιές! Φιστικάτο, αμυγδαλωτά, μπακλαβάς και βουτήματα συσκευάστηκαν προσεκτικά και θα διατεθούν στο καλοκαιρινό παζάρι!

Η κ. Φλώρα Γκλαβά, που μίλησε για την πρωτοβουλία του Χορευτικού Τμήματος στο Aegina Portal, ευχαρίστησε όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και κάλεσε τους κατοίκους, τους παραθεριστές και τους εκδρομείς, που θα βρίσκονται στο νησί το τριήμερο 29 έως 31 Ιουλίου, να επισκεφθούν το καλοκαιρινό παζάρι του συλλόγου στην Παλαιά Προβλήτα, μετά τις επτά το απόγευμα και να γευθούν τα υπέροχα σπιτικά γλυκά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png