27οι κολυμβητικοί αγώνες επίδειξης, από το γυμναστήριο "Κούρος" και τη Φωτεινή Μπήτρου.


Στην Α' παραλία του Μαραθώνα πραγματοποιήθηκαν χθες οι κολυμβητικοί αγώνες επίδειξης, από το γυμναστήριο "Κούρος" και τη Φωτεινή Μπήτρου, που φέτος κλείνουν 27 χρόνια συνεχούς προσφοράς. Τα παιδιά που έχουν εκπαιδευτεί όλα αυτά τα χρόνια ξεπερνούν τα 2.000! Χθες, με την ολοκλήρωση του φετινού προγράμματος, οι κολυμβητές παρουσίασαν τις δεξιότητες που ανέπτυξαν, διασκεδάζοντας μαζί με τους γονείς τους.


Η Φωτεινή Μπήτρου μιλώντας στο Aegina Portal είπε:  "Ο 27ος χρόνος κολύμβησης έφτασε το τέλος του. Φτάσαμε να εκπαιδεύσουμε φέτος αρκετά παιδιά κλείσαμε, περίπου, τα 2000 εκπαίδευσης όλα αυτά τα χρόνια. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια των παιδιών κάτω από το νερό και βέβαια και να μάθουμε να κολυμπάμε σωστά με τη σωστή αναπνοή και τεχνική. Εκπαιδεύουμε τα παιδιά περισσότερο στις αναπνοές, το μακροβούτι, στο ελεύθερο, στο ύπτιο, λίγο στο πρόσθιο και στην πεταλούδα.  Πιστεύουμε ότι του χρόνου θα έχουμε ομάδα που θα κάνει πεταλούδα. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο.

Θέλω να σας ζητήσω να προσέχετε πάρα πολύ τα παιδιά, όσον αφορά το νερό, παρόλο που εκπαιδεύονται, να είστε πάντα κοντά τους, να μην τα αφήνετε λεπτό από τα μάτια σας. Εμείς έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είναι σημαντικό να είναι ασφαλή και να είμαστε κι εμείς ήσυχες και εγώ και η βοηθός μου, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός που είναι χορηγός μου και οτιδήποτε χρειαστείτε και θέλετε να ρωτήσετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.  Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και με βοηθάτε κάθε χρόνο, να μου δίνετε θετική ενέργεια και να εκπαιδεύω τα παιδιά από 6 μηνών έως 12 ετών".

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι, με τους μικρούς κολυμβητές να επιδεικνύουν γεμάτοι ενθουσιασμό τα κύπελα και τα μετάλλια τους στο φωτογραφικό φακό!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png