"Γνωριμία των Αιγινητών με το κίνημα ‘Ελεύθεροι Ξανά". Τι δήλωσε ο επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης.

 
Το Σάββατο 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα", πολιτική εκδήλωση του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά", με τίτλο: "Γνωριμία των Αιγινητών με το κίνημα ‘Ελεύθεροι Ξανά". Η κάλυψη της εκδήλωσης δεν κατέστη δυνατή, λόγω της καθυστέρησης στην έναρξή της και του βεβαρημένου προγράμματος του Aegina Portal. Ωστόσο, ο επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης έκανε μία σύντομη δήλωση:


“Βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε την Ευγενία Μπακομήτρου, η οποία είναι υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων. Είμαστε στην Αίγινα, μιλάμε για την Αίγινα, για ένα υπέροχο νησί, το οποίο έχει έλλειψη σημαντικές, όπως ο Αργοσαρωνικός. Θα ξεκινήσουμε, τα περισσότερα θα τα πούμε μέσα βέβαια, αλλά σε σας έχουμε να πούμε το εξής:  μόνο και μόνο τις ακτοπλοϊκές γραμμές που παρατήρησα οι ελλείψεις σε ένα κράτος το οποίο μία ώρα από εδώ, είναι σημαντικότατες. Θα έπρεπε ήδη οι βουλευτές που είναι εδώ να έχουν πιέσει γι' αυτά που γίνονται ή μάλλον γι' αυτά που δεν γίνονται."
 
Επίσης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του κινήματος: "Στα πλαίσια της εκδήλωσης της Υποψήφιας Βουλευτή Ά Πειραιά κ. Τζένης Μπακομήτρου, επισκέφθηκε την Αίγινα σήμερα Σάββατο 06 Αυγούστου, ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης.
 
Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την οικοδέσποινα κ. Τζένη Μπακομήτρου, τον Ά Αντιπρόεδρο του κινήματος κ. Άρη Ιωακείμ και τον Τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής κ. Πέτρο Φραγκίσκο.
 
Ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης έκλεισε την εκδήλωση με την ομιλία του, υποσχόμενος στους Αιγινήτες όσα τους αξίζουν ως πολίτες αυτής της χώρας μα και ως κάτοικοι ενός εμβληματικού νησιού. Έπειτα, συνομίλησε μαζί τους, αφουγκραζόμενος τους προβληματισμούς τους.

Συγχαρητήρια στην κ. Τζένη Μπακομήτρου για την άρτια οργάνωση μιας πραγματικά υπέροχης εκδήλωσης!
 
Μάντυ Σεβαστού - Εκπρόσωπος Τύπου & Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» - Φαίδων Βόβολης".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png