Σπασμένη βρέθηκε η κουπαστή στο λευκό φανό. Τα κομμάτια της εντοπίστηκαν στη θάλασσα.

 
Ένα συμβάν που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τους ανθρώπους, που κινούνται στην άκρη της προβλήτας στο λευκό φανό, στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, κατέγραψε σήμερα το ρεπορτάζ, μετά από καταγγελία που έλαβε το Aegina Portal. Ένα μέρος από την κουπαστή, τα ανοξείδωτα δηλαδή κάγκελα που είναι τοποθετημένα στην άκρη της προβλήτας, προς τη πλευρά που βρίσκεται ο φάρος, λείπει. Επίσης λείπουν και τα παγκάκια που βρίσκονταν εκεί.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Είναι χαρακτηριστικό, ότι σύμφωνα με τη καταγγελία, τα κάγκελα έλειπαν από χθες τα μεσάνυχτα. Επίσης, έλειπαν και τα παγκάκια που βρίσκονται εκεί.
 
Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ Στέλιο Θεριανό, ο οποίος είπε ότι τα παγκάκια έλειπαν από το Σάββατο, ξημερώματα Κυριακής, όμως την αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων, την ανακάλυψαν σήμερα το πρωί, όπως είπε. Στη συνέχεια ζήτησε από έναν δύτη να ερευνήσει την περιοχή της προβλήτας, ώστε να δει αν έχουν πετάξει εκεί τα παγκάκια και τα κομμάτια της κουπαστής που έλειπαν.

Τελικά, εντοπίστηκαν μόνο τα τμήματα της κουπαστής. Ο κ. Θεριανός πρόσθεσε ότι κάλεσε τεχνικό προκειμένου να τα επισκευάσει το συντομότερο. Όσο αφορά τα παγκάκια, η εκτίμηση του κ. Θεριανού είναι ότι αυτά έχουν κλαπεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png