Γιάννης Ζορμπάς: "H προσέλευση του κόσμου είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι το '19".

 
Κάνοντας μία σύντομη παρουσίαση στοιχείων στην Οικονομική Επιτροπή, σήμερα το πρωί, που αφορούν σε ζητήματα της ύδρευσης και της αποκομιδής - μεταφοράς των απορριμμάτων, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς είπε ότι: "Οι πληροφορίες που λαμβάνω και από τις πλοιοκτήτριες εταιρίες, αλλά και από το Λιμεναρχείο, είναι ότι η προσέλευση του κόσμου είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι το '19".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Αυτό άλλωστε καταμαρτυρούν εικόνες όπως η χθεσινή, από το ρεπορτάζ του Aegina Portal στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, όπου φαίνεται ότι ο αριθμός των οχημάτων και των επιβατών που διακινούνται είναι πολύ μεγάλος.
 
Επιστρέφοντας σε στοιχεία που αφορούν την καθημερινότητα του Δήμου Αίγινας αυτή την περίοδο, ο κ. Γιάννης Ζορμπάς είπε ότι η κατανάλωση νερού αγγίζει τα 10.000 κυβικά μέτρα νερού την ημέρα, ενώ η μεταφορά των απορριμάτων, που γίνεται τους τρεις τράκτορες της Υπηρεσίας Καθαριότητας, μπορεί να ξεπερνά τους 65 τόνους απορριμάτων σε καθημερινή βάση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png