Ιδιαίτερα αυξημένη θα είναι από σήμερα, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου, η κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας.

 
Η πολύ μεγάλη κίνηση που παρατηρείται στο λιμάνι της Αίγινας την τελευταία περίοδο, θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο από σήμερα Παρασκευή. Η ίδια εικόνα θα διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη, που μίλησε σήμερα το πρωί στο Aegina Portal.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο κ. Φραγκούλης είπε ότι παρά την υποστελέχωση του λιμεναρχείου, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διατηρηθεί η τάξη και συμπλήρωσε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν εφαρμοστεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
 
Ζήτησε από τους επιβάτες να επιδεικνύουν ψυχραιμία και τόνισε ότι θα πρέπει να αποφεύγουν το παρκάρισμα στο λιμάνι, για λόγους ομαλής λειτουργίας, αλλά και ασφάλειας. Υπενθύμισε ότι "ο covid 19 εξακολουθεί να είναι εδώ" και ζήτησε από τους επιβάτες να εφαρμόζουν τα μέτρα που προβλέπονται.
 
Τέλος, για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου, είπε ότι αυτή θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας 15 Αυγούστου.

Φωτογραφία από την αυξημένη κίνηση του λιμένα στην αρχή της εβδομάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png