Αποκαταστάθηκε πλήρως, η βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας, από τη δολιοφθορά που υπέστη τον προηγούμενο μήνα. Τι δήλωσε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς.

 
Αποκαταστάθηκε πλήρως, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, η βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας, από τη δολιοφθορά που υπέστη τον προηγούμενο μήνα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την ενημέρωση αυτή έκανε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, στην έναρξη της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 9 Αυγούστου. Ο κύριος Ζορμπάς σημείωσε ότι έγινε και η κάλυψη με τσιμεντοστρώματα, εννοώντας προφανώς το σημείο του αγωγού που βρίσκεται το ρήγμα, που προκλήθηκε από την έκρηξη.
 
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πρόκειται για προσωρινή επισκευή και ότι η μόνιμη λύση θα έρθει αργότερα, σύμφωνα με όσα θα υποδείξει ο ανάδοχος του έργου στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και του Δήμου Αίγινας. Τέλος, τόνισε ότι η λήψη και η μεταφορά νερού γίνεται μέσω του αγωγού κανονικά, με τη συνεργασία της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας, με τον ανάδοχο του έργου, και την ΕΥΔΑΠ.
 
Για το θέμα της επισκευής και της λειτουργίας του αγωγού, ο κ. Γιάννης Ζορμπάς είπε: Έχει αποκατασταθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, πλήρως, η βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό, μετά την δολιοφθορά, που όπως όλοι γνωρίζετε υπέστη, έχει γίνει και η κάλυψη με τα τσιμεντοστρώματα. Να επισημάνω ότι πρόκειται για μία προσωρινή επισκευή, η μόνιμη λύση θα έρθει λίγο αργότερα, σύμφωνα με αυτά που θα υποδείξει και θα υποβάλλει ο ανάδοχος προς την Τεχνική Υπηρεσία των Νήσων.
 
Να σας πω ενδεικτικά, μιας και συζητάμε για ύδρευση, ότι οι ημερήσιες καταναλώσεις αγγίζουν τα 10.000 κυβικά μέτρα νερό την ημέρα. Η Υπηρεσία ανταποκρίνεται πλήρως καθώς και ο ανάδοχος και σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, υπάρχει προγραμματισμός, υπάρχει καθημερινή επικοινωνία, προγραμματισμός των απαιτούμενων ποσοτήτων και έτσι γίνεται κανονικά η λήψη και η μεταφορά του νερού, μέσω του υποθαλάσσιου αγωγού, από τη δεξαμενή της Πέρανης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png