Κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του ανοιχτού διαγωνισμού για την Γ' Φάση της αποκατάστασης του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου.

 
Δημοσιεύθηκε στις 18 Αυγούστου 2022, το έγγραφο της απόφασης που αφορά α) Στην αποδοχή του υπ’ αριθμ. 2/21-06-2022 Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασία της μελέτης: "Αποκατάσταση του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου της Αίγινας – Γ΄ Φάση" και β) Στην κατακύρωση του αποτελέσματος του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και την ανάθεση της παραπάνω μελέτης".

Απόσπασμα εκπομπής από το Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Φεβρουαρίου 2022 δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Γενική Διεύθυνση Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων, Διεύθυνση Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων, η απόφαση για την έγκριση τροποποίησης κτιριολογικού προγράμματος στο Διαχρονικό Μουσείο Αίγινας (Κτίριο Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου Αίγινας).
 
Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου για την απόφαση είχαν ληφθεί υπόψη, ανάμεσα σε άλλα, δύο έγγραφα της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας: Το με αρ. πρωτ. 492982/18-10-2021 έγγραφο της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας για την παραχώρηση χώρου στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο Αίγινας για την στέγασή της. Το με αρ. πρωτ. 517034/27-10-2021 έγγραφο της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας για την παραχώρηση χώρου.
 
Με εκείνη την απόφαση το Υπουργείο είχε αποφασίσει την τροποποίηση του κτιριολογικού προγράμματος στο Διαχρονικό Μουσείο Αίγινας (Κτίριο Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου Αίγινας), ως προς την παραχώρηση 680τ.μ. περίπου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας.
 
Στις 22 Φεβρουαρίου 2022 δημοσιεύθηκε η διακήρυξη επιλογής αναδόχου για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: "Αποκατάσταση του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου της Αίγινας - Γ' Φάση", εκτιμώμενης αξίας 160.907 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%. Η μελέτη έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021 και περιλαμβάνει: ειδικές αρχιτεκτονικές μελέτες, στατικές μελέτες, μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές μελέτες.
 
Στη χθεσινή απόφαση έγινε γνωστό ότι το ποσοστό μέσης έκπτωσης ήταν 41,11%, ήτοι σύνολο δαπάνης μελέτης κατά την προσφορά, ποσό ενενήντα τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων εξήντα ευρώ (94.760,00), πλέον ΦΠΑ 24% ποσό είκοσι δυο χιλιάδων επτακοσίων σαράντα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png