Πέντε διακομιδές ασθενών με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμεναρχείου Αίγινας, τις τελευταίες 48 ώρες. 120 από την αρχή της χρονιάς.


Πέντε διακομιδές ασθενών με το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Αίγινας εκτελέστηκαν σε λιγότερο από 48 ώρες το τελευταίο διήμερο. Μόλις χθες το βράδυ εκτελέστηκαν διακομιδές ενός 41χρονου, ενός 55χρονου και ενός 2χρονου από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την προηγούμενη ημέρα είχαν διακομιστεί με τον ίδιο τρόπο μία 70χρονη και μία ακόμη 58χρονη. Σ' αυτές τις διακομιδές δεν συμπεριλαμβάνονται αντίστοιχες περιπτώσεις, που ενδεχομένως να έγιναν από το Αγκίστρι.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την αρχή της χρονιάς και μέχρι λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο, με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμεναρχείου Αίγινας είχα διακομισθεί 120 περιστατικά! Σ' αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται, περιπτώσεις που έχουν διακομισθεί με τα πλοία της γραμμής.
 
Ο Λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύρης Φραγκούλης, εκτιμά ότι ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες και για την περίοδο που απομένει, ο αριθμός των διακομιδών είναι υψηλός και θα παραμείνει υψηλός, λόγω της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού στο νησί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png