Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σε όλες τις περιοχές της Αίγινας.


Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας, λόγω της διακοπής ρεύματος που ξεκίνησε περίπου στις 15:43. Οι πρώτες περιοχές που έγινε γνωστό ότι έμειναν χωρίς ρεύμα ήταν το Λιβάδι, οι Πολλές Ελιές, κάποιες περιοχές της Κυψέλης και του Λεοντίου και περιοχές τους Κέντρου της Αίγινας, οι Άγιοι Ασώματοι και η Χλόη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την ώρα της διακοπής ο μετεωρολογικός σταθμός Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, του βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ κατέγραφε 34°C. Μετά τις 4:25 χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές όπως ο Μαραθώνας και στην συνέχεια η Πέρδικα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μιχάλη Μαρτή.
 
Μετά τις 4:25 χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές όπως ο Μαραθώνας και στην συνέχεια η Πέρδικα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μιχάλη Μαρτή.
 
Από την βλάβη δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν η Κοινότητα Μεσαγρού, σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μανώλη Λεούση, αλλά ούτε και Βαθύ σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Ηλία Γρυπαίο. Πρόβλημα αντιμετώπισε και η Κυψέλη.
 
Το Aegina Portal στις 17:28 επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ, από την οποία έγινε γνωστό ότι η εκτίμηση για την αποκατάσταση της βλάβης ήταν 7 το απόγευμα. Στις 17:36 το ρεύμα επέστρεψε σε περιοχές του νησιού, όπως το κέντρο, το Λιβάδι και η Χλόη και αργότερα στους Αγίους Ασωμάτους, σύμφωνα με τη με συνεχή ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη. Περίπου στις 6 το απόγευμα, επέστρεψε το ρεύμα στην Κυψέλη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μηνά Γιαννούλη.

Λίγο μετά τις 7:20 το απόγευμα, χωρίς ρεύμα παρέμενε ο Μαραθώνας, η Πέρδικα, η παραλία και διάφορα σημεία που παρουσιάζουν μικτή εικόνα, όπως στους Αγίους Ασωμάτους και στην Κυψέλη. Δυστυχώς, λόγω έλλειψης ενημέρωσης, ήταν πολύ δύσκολο να έχουμε μία σαφέστερη εικόνα.

Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σε όλες τις περιοχές της Αίγινας μετά τις 19:35, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png