Σύλληψη υπόπτου στη Μάλτα, για το διπλό φονικό στους Αγίους Ασωμάτους, τον Νοέμβριο του 2015.

 
Σύμφωνα με  δημοσίευμα της ιστοσελίδας timesofmalta.com συνελήφθη ένας ύποπτος για τους φόνους στην Αίγινα τον Νοέμβριο του 2015, στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε βαθιά και ακόμη συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του νησιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι συνελήφθη στη Μάλτα ένας Αλβανός που πιστεύεται ότι σκότωσε τα δύο άτομα. Ωστόσο, οι δικηγόροι υπεράσπισης λένε ότι η αστυνομία συνέλαβε λάθος άνδρα, υποστηρίζοντας ότι το όνομα του πελάτη τους δεν ταιριάζει με αυτό στο ένταλμα σύλληψης. Αναλυτικά το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα  timesofmalta.com μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.
 
Στο ζήτημα αναφέρονται και άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες της Μάλτας.
 
Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Οκτωβρίου 2021, η ενημερωτική ιστοσελίδα "Το Βήμα", είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο: " Διπλό φονικό στην Αίγινα – Μια «ανάσα» από την εξιχνίαση οι αρχές – Σοκάρουν τα στοιχεία για την δολοφονία της θείας και του ανιψιού". Το δημοσίευμα ανέφερε ότι "Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα της Αίγινας, που συγκλόνισε τη χώρα το 2015. Η αστυνομία μέσω DNA ψάχνει τον δράστη στην Ελλάδα αλλά και την Αλβανία." Επικαλούμενο πληροφορίες του Live News, το δημοσίευμα ανέφερε ότι "η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από την εξιχνίαση του διπλού φονικού. Οι εργαστηριακές αναλύσεις οδήγησαν σε ένα κύκλο 60 υπόπτων, με όλους όπως αποκαλύπτεται να ζουν πλέον στο ίδιο χωριό της Αλβανίας και να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Ένας από αυτούς, διαπιστώθηκε πως τη μέρα του εγκλήματος βρισκόταν στην Αίγινα όπου εργαζόταν αλλά πρόλαβε να διαφύγει".
 
Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα ανάφερε ότι: "Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο MEGA πως η αστυνομία βρήκε το DNA του δράστη, και τα στοιχεία κάνουν λόγο για συγγενική ακολουθία του DNA, καθώς οι συγγενείς έχουν παρόμοιο DNA.

Οι αρχές έχουν ζητήσει από τις αλβανικές αρχές να βρεθούν τα άτομα που εμπλέκονται από το συγγενικό κύκλο των θυμάτων, ωστόσο στην αλβανική νομοθεσία υπάρχουν κωλύματα". Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα tovima.gr εδώ.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png