Εγκρίθηκε η επιβολή έκτακτης εισφοράς, για τους φιλοθηραματικούς σκοπούς του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας, για την κυνηγετική περίοδο 2022-2023.


Δημοσιεύθηκε σήμερα 23 Αυγούστου 2022, το έγγραφο της απόφασης του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας - Διεύθυνση Δασών Πειραιά, με το οποίο εγκρίνετε η επιβολή έκτακτης εισφοράς για τους φιλοθηραματικούς σκοπούς του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στην απόφαση, που υπογράφεται από την Διευθύντρια Δασών Πειραιά, λαμβάνεται υπόψιν, μεταξύ άλλων, το υπ’ αριθμ. 31/12-7-2022 έγγραφο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας με το συνημμένο σε αυτό απόσπασμα πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 12ης Ιουνίου 2022 και η 272550/17-8-2022 πρόταση του Δασαρχείου Πειραιά με την οποία προτείνεται η έγκριση επιβολής έκτακτης εισφοράς του ποσού των δέκα ευρώ υπέρ του Συλλόγου για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο και το 275586/19-8-2022 έγγραφο του Δασονομείου Αίγινας

Η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα: Εγκρίνουμε την επιβολή έκτακτης εισφοράς στους κυνηγούς, μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας, ποσού δέκα ευρώ (10 €), υπέρ του ως άνω Συλλόγου, για την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο (2022-2023). Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για συγκεκριμένες δράσεις φιλοθηραματικών σκοπών του εν λόγω Συλλόγου όπως έχουν καταγραφεί στον προϋπολογισμό του έτους 2022 και κατατεθεί στο Δασαρχείο Πειραιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png