24 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αίγινα. Δεν παρουσιάστηκαν πλημμυρικά φαινόμενα ή πτώσεις δέντρων, αναφέρει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.

 
24 χιλιοστά βροχής κατέγραψε σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο οποίος βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ. Η αστάθεια που έφερε βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, επηρέασε και την Αίγινα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, ήταν τοπικά πολύ ισχυρές. Σε επικοινωνία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, έγινε γνωστό ότι δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα, όπως πλημμυρικά φαινόμενα ή πτώσεις δέντρων.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα για την Αίγινα και για το επόμενο τριήμερο, αναμένονται παροδικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες.
 
Σημειώνεται ότι είναι σε ισχύ έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους, προβλέπεται από Τρίτη έως και την Παρασκευή. Το δελτίο αναφέρει ότι τα θα εκδηλωθούν και σε ώρες εκτός της κλασικής αστάθειας (μεσημέρι - απόγευμα).
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας "τα φαινόμενα, με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις, θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα πολύ έντονα και θα πλήξουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Φαίνεται να είναι μια σχετικά σύντομη, αλλά έντονη κακοκαιρία", αναφέρει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png