Καταιγίδα εκδηλώθηκε στην Αίγινα νωρίς το απόγευμα. Επηρεάστηκε κυρίως το κέντρο και οι γύρω περιοχές.


Έντονη ήταν η καταιγίδα που εκδηλώθηκε στην Αίγινα νωρίς σήμερα το απόγευμα. Στο video από το ρεπορτάζ του Aegina Portal στους κεντρικούς δρόμους της Αίγινας, είναι ενδεικτικό καθώς λόγω της έντασης της βροχόπτωσης έγιναν αδιάβατοι. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την οδό Αφαίας, και τους γύρω δρόμους του κέντρου που συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες νερού.


Η αστάθεια που έφερε βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, επηρέασε σήμερα την Αίγινα, ενώ χθες ήταν από τις περιοχές που δεν υπήρχε βροχόπτωση, ίσως κάποιες στάλες βροχής. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν έχουν αναφερθεί βροχοπτώσεις στις βόρειες, βορειοανατολικές περιοχές όπως η Βαγία και ίσως η Αγία Μαρίνα. Επίσης περιορισμένη διάρκεια είχε στην Πέρδικα και πολύ μικρή ένταση στον Μαραθώνα.
 
Το μεσημεριανό μπουρίνι δεν φαίνεται να δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς δεν δέχθηκε κλήσεις το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας. Η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα, παρέμεινε σε αυτή του τελευταίο τριημέρου, δηλαδή είναι στους 29 °C σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο οποίος βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας. Κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης καταγράφηκαν 10.8 mm βροχής και η ραγδαιότητα σύμφωνα με την ίδια πηγή 12.0 mm/h σύμφωνα με την ίδια πηγή.
 
Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ενδέχεται να εκδηλωθεί καταιγίδα ή βροχόπτωση τις απογευματινές και βραδινές ώρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png