Την πρόθεσή της να συνεχιστούν τα καθημερινά δρομολόγια Πειραιά - Σουβάλα, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ανακοίνωσε η Saronic Ferries.

 
Την πρόθεσή της να συνεχιστούν τα καθημερινά δρομολόγια Πειραιά - Σουβάλα, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ανακοίνωσε η Saronic Ferries. Με σημερινή ανακοίνωσή της η Saronic Ferries, ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι θα επεκτείνει τα καθημερινά δρομολόγια Πειραιά - Σουβάλα, τους δύο πρώτους μήνες του φθινοπώρου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η κοινοπραξία θα κοινοποιήσει τα δρομολόγια, αφού πάρει την έγκριση των Λιμενικών Αρχών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Η ανακοίνωση της Saronic Ferries αναφέρει τα ακόλουθα:
"Η "Αντιγόνη", το νεότερο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο του στόλου της Saronic Ferries που απέσπασε θετικές κριτικές από το επιβατικό κοινό για την καθημερινή σύνδεση της Σουβάλας με τον Πειραιά το καλοκαίρι, θα επεκτείνει τη διάρκεια λειτουργίας της και τους δύο πρώτους μήνες του Φθινοπώρου. Η Saronic Ferries θα κοινοποιήσει τα δρομολόγια στο www.sf.gr αφού πάρει την έγκριση των Λιμενικών Αρχών".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png