Το DNA που βρήκαν οι ερευνητές της αστυνομίας σε έναν σκούφο, βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος στους Αγίους Ασωμάτους.

 
Σήμερα το μεσημέρι η ΕΡΤ παρουσίασε ένα ακόμη στοιχείο για την εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος, τον Νοέμβριο του 2015 στους Αγίους Ασωμάτους. Το ρεπορτάζ του Γιώργου Γεραφέντη αναφέρει ότι: "Το DNA του φερόμενου δράστη που βρήκαν οι ερευνητές της αστυνομίας σε έναν σκούφο, μέσα στο σπίτι, στην Αίγινα, βοήθησε την Ασφάλεια Αττικής να εξιχνιάσει το διπλό έγκλημα". Ο αλλοδαπός συνελήφθη μετά από επτά χρόνια στη Μάλτα, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ελληνικών αρχών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Για τα όσα είχαν συμβεί στην Αίγινα, στους Αγίους Ασωμάτους τον Νοέμβριο του 2015, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέαρει ανάμεσα σε άλλα ότι: "Το φρικτό έγκλημα είχε σημειωθεί στις 30 Νοεμβρίου του 2015 όταν ο συλληφθείς με τη βοήθεια κι άλλων συνεργών του είχαν εισβάλει στο σπίτι στο ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας σπάζοντας με πέτρα το τζάμι από το παράθυρο, ξυλοκόπησαν την ηλικιωμένη και τον ανιψιό της προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έκρυβαν 800.000 ευρώ. Όταν έχασαν τις αισθήσεις τους τούς μετέφεραν σε ένα δωμάτιο κι αφού τους σκέπασαν με ρούχα τους έκαψαν ζωντανούς". Πηγή ertnews.gr
 
Το Aegina Portal είχε δημοσιεύσει ήδη από τις 22 Αυγούστου για την είδηση για την  σύλληψη υπόπτου στη Μάλτα, για το διπλό φονικό στους Αγίους Ασωμάτους, τον Νοέμβριο του 2015, που βασιζόταν σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Μάλτας.
 
Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png