Μεγάλη αναμένεται η κίνηση σήμερα στο λιμάνι της Αίγινας.


Μεγάλη αναμένεται να είναι σήμερα η επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Αίγινας, καθώς από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Αργοσαρωνικό έχουν προγραμματιστεί 35 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για το λιμάνι της Αίγινας. Είναι χαρακτηριστικό ότι για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη η εταιρεία Nova Ferries θα πραγματοποιήσει πέντε δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς Σουβάλα με το πλοίο  F/B Φαίδρα. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές σήμερα στην Αίγινα και τον Αργοσαρωνικό, ενώ οι δυτικοί άνεμοι που πνέουν από το πρωί δεν δημιουργούν προβλήματα.  Η θερμοκρασία σήμερα το μεσημέρι θα φτάσει στους 19 βαθμούς.

Πολύ μεγάλη πυκνότητα παρουσιάζουν τα δρομολόγια και αύριο Μεγάλη Παρασκευή με 33 προγραμματισμένες αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά. Και τη Μεγάλη Παρασκευή το σκηνικό του καιρού παραμένει καλό με αραιές νεφώσεις και ασθενείς ανέμους στον Αργοσαρωνικό έντασης μέχρι τρία μποφόρ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png