Θρήνος στην Αίγινα. 18χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από θαλάσσια περιοχή. Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

DSC_0065-limenarxeio-aeginas-100222-7.jpg

Θρήνος στην Αίγινα για 18χρονο κάτοικο του νησιού που έφυγε από τη ζωή.  Όπως έγινε γνωστό νωρίς σήμερα το απόγευμα, με ανάρτηση που έκανε το Λιμενικό Σώμα στις 4:03 μ.μ. στον επίσημο λογαριασμό του στο twiiter: "Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε και ανασύρθηκε 18χρονος υποβρύχιος αλιέας από ιδιώτη δύτη με την συνδρομή ΠΛΣ, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικών ακτών ν. Αίγινας. Μεταφέρεται με ΠΛΣ στην Αίγινα".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Αργά το βράδυ της Κυριακής από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για ύπαρξη ερυθρής σημαδούρας χωρίς παρουσία κινητικότητας, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικών ακτών ν. Αίγινας. Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνων επαγγελματία δύτη, καθώς και το Α/Κ σκάφος “ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ” Σ.Σ. 64. Ο ανωτέρω δύτης εντόπισε και ανέσυρε από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή, μια σορό, η οποία μεταφέρθηκε με το περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στον λιμένα Αίγινας, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Πρόκειται για 18χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα. Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png