Βουτιά αυτοκινήτου στο λιμάνι ευτυχώς χωρίς θύματα.


Έχει περάσει ένας χρόνος περίπου από τότε που είχαμε δημοσιεύσει μια παρόμοια είδηση, η οποία είχε εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο σημείο στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Έτσι και σήμερα το απόγευμα η ιδιοκτήτης ενός μαύρου Ford αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν έβαλε ή δεν έπιασε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα αυτό να μετακινηθεί πάνω στην προβλήτα και τελικά να καταλήξει στη θάλασσα.


Προς στιγμήν επικράτησε πανικός μεταξύ όσων ήταν στην προβλήτα εκείνη την ώρα, καθώς δεν ήταν γνωστό αν μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν οι επιβάτες του ή όχι. Στο σημείο έφτασε τηλεσκοπικός γερανός, ο οποίος μαζί με τη συνδρομή αυτοδύτη, που βοήθησε στην πρόσδεση του οχήματος, κατάφερε τελικά να το ανασύρει στην επιφάνεια. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας. Τη διαδικασία της ανέλκυσης παρακολούθησαν έκπληκτοι πολλοί επιβάτες και περαστικοί που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png