Χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή της Μητροπόλεως, λόγω βλάβης σε αγωγό υδροδότησης. [upd] Η υδροδότηση αποκαταστάθηκε.

1662878266395-00.jpg

Χωρίς νερό έμεινε σήμερα το πρωί η περιοχή της Μητροπόλεως, λόγω βλάβης σε αγωγό υδροδότησης, στην οδό Αντωνίου Πελεκάνου. Η ζημιά εντοπίστηκε στις 2 τα ξημερώματα και το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης βρίσκεται από το πρωί στο σημείο της βλάβης και εργάζεται για την αποκατάστασή της.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Λόγω των εργασιών, είναι κλειστό το τμήμα της Αντωνίου Πελεκάνου που βρίσκεται ανάμεσα στην οδό Μητροπόλεως και Αγίου Νεκταρίου.

Είναι η δεύτερη βλάβη που σημειώνεται σε αυτόν τον δρόμο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ δρόμοι που βρίσκονται κοντά στην Μητρόπολη ταλαιπωρούνται τακτικά από τέτοιου είδους ζημιές. Μάλιστα το συγκεκριμένο τμήμα της Αντωνίου Πελακάνου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα από μία μεγάλη υποσκαφή που δεν έχει επιδιορθωθεί, εξαιτίας βλάβης στον αγωγό μερικά χρόνια πριν. 

Σχετικά με την σημερινή βλάβη ο υπεύθυνος του συνεργείου ύδρευσης είπε ότι εργάζονται για την επισκευή της βλάβης και σύντομα θα αποκατασταθεί η υδροδότηση.

[upd] Η υδροδότηση αποκαταστάθηκε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png