Συγκέντρωση σχολικών ειδών, αύριο Παρασκευή. Κάλεσμα της Μαίρης Κουκούλη, στη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αίγινας και του "Όλοι μαζί μπορούμε".

20220915_111505-mairi-koukouli.jpg

Ο Δήμος Αίγινας και το "Όλοι μαζί μπορούμε", διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10 το πρωί έως στις 6 το απόγευμα, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αίγινας, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, δίπλα στην ιχθυαγορά, δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, για τη νέα σχολική χρονιά.


Η δράση πραγματοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας και στόχος είναι να συγκεντρωθούν σχολικές τσάντες, τετράδια, στυλό, μολύβια, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα θα χρειαστούν οι μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, μιλώντας στο Aegina Portal σήμερα το πρωί, είπε:  Βρισκόμαστε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας, εδώ όπου θα πραγματοποιηθεί η δράση συγκέντρωση σχολικών ειδών, αύριο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του φορέα “Όλοι μαζί μπορούμε”, στην οποία ο δήμος Αίγινας συμμετέχει για ακόμη μία φορά.

Συγκεντρώνουμε λοιπόν σχολικά είδη, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κασετίνες, χάρακες, μαρκαδόρους, τετράδια, ντοσιέ, μπλοκ ζωγραφικής και ότι ακόμη μπορεί να χρησιμεύσει σε ένα παιδί που πήγαινε σχολείο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Άγγελο Κρητικό, διότι δέχτηκε να κάνει χορηγία σε σχολικά είδη από το κατάστημα “Jumbo” και θα ‘θελα να προτείνω στους γονείς να εμπλέξουν τα παιδιά στην όλη διαδικασία. Να πάνε δηλαδή μαζί με τα παιδιά τους να διαλέξουν σχολικά είδη και έτσι να τα μάθουν τι σημαίνει αλληλεγγύη. Τα παιδιά δηλαδή να προσφέρουν στα παιδιά. Θα είναι ένα πολύ ωραίο μήνυμα.

Να σημειώσουμε ότι τα σχολικά είδη που θα φέρει ο κόσμος, θα πρέπει να είναι είτε καινούργια, είτε μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο, εδώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας, από τις 10:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!".

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 22970 26982 και 6980 665874.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png