Αστυνομικοί με ποδήλατα στο 13ο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

20220916_104030-podilates.jpg

Αστυνομικοί που κινούνται με ποδήλατα στην παραλία και στο κέντρο του νησιού, συνδράμουν από χθες, στα μέτρα αστυνόμευσης του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.


Πρόκειται για αστυνομικούς ποδηλάτες, που υπηρετούν στο Αγκίστρι και για τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται στο νησί. Στο γειτονικό Αγκίστι οι αστυνομικοί ποδηλάτες είναι μία καθημερινή εικόνα τους καλοκαιρινούς μήνες, άλλωστε σχετικό ρεπορτάζ είχε παρουσιάσει το Aegina Portal το 2020. Η αστυνόμευση σε ποδήλατα διαρκεί για όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια των πολιτών είναι πολύ θετικά.


Ο διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Αγκιστρίου κ. Τάσος Σόρτσης, μίλησε στο Aegina Portal γι' αυτή τη δράση: "Κατόπιν επικοινωνίας με το αστυνομικό τμήμα Αίγινας και με τον κύριο διοικητή Καραγιάννη Αθανάσιο, είπαμε να συνδράμουμε και εμείς στα μέτρα αστυνόμευσης για το 13ο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

Στα πλαίσια αυτά είπαμε να έρθουμε όχι πεζοί, αλλά με τα ποδήλατα. Τι είναι ο αστυνομικός ο ποδηλάτης; Ο ποδηλάτης αστυνομικός κινείται κατά τη θερινή περίοδο, ανά ζευγάρι, είτε με συμβατικό, είτε για τους πιο τυχερούς, με ηλεκτροκίνητο ποδήλατο.

Στόχος επίτευξη αυτής της δράσης είναι η ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και η καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτημάτων των πολιτών τουριστών.

Η δράση αυτή, όπου και υπηρετούμε, την εφαρμόζουμε στο Αγκίστρι εδώ και τρία χρόνια, με πάρα πολλά θετικά σχόλια και σκοπός μας είναι η ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και η εξυπηρέτηση των αιτημάτων των πολιτών.

Θα ήθελα, επίσης, να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή συνέχεια και τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω τους πολίτες της πόλης να κάνουν λίγο υπομονή δύο-τρεις μέρες ακόμα και να συμμορφώνονται με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ευχαριστώ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png