Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό λουόμενου στο Μαραθώνα, στην Αίγινα. Στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο. [upd] Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, σήμερα το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή των Βροχείων

IMG_20220920_093850-elikoptero.jpg

Σε εξέλιξη είναι από χθες το βράδυ επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό λουόμενου, από το Λιμεναρχείο Αίγινας στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου στου Μαραθώνα, στην Αίγινα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για άνδρα ημεδαπό, ο οποίος πήγε χθες το απόγευμα να κάνει το μπάνιο του σε παραλία του Μαραθώνα, όπου βρέθηκαν και τα ρούχα του. Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας περίπου 54 ετών. Στην περιοχή γίνονται έρευνες από το πλωτό του Λιμενικού και από αλιείς, ενώ μετά τις 9 το πρωί στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το ελικόπτερο επιχειρεί στο στενό Πέρδικας - Μονής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.[upd] Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, σήμερα το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή των Βροχείων, σε κοντινή απόσταση από την ακτή.  Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, που διενεργεί την προανάκριση, θα παραγγελθεί  η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.