Κάλεσμα στην 57η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας. 180 φιάλες διάθεσε ο Δήμος Αίγινας το 2022, για τις τρέχουσες ανάγκες.

20220929_110812-mairi-koukouli.jpg

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, από τις 9:00 έως τις 17:00, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, ο Δήμος Αίγινας διοργανώνει την 57η Εθελοντική Αιμοδοσία, με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς". 


Σήμερα, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, μιλώντας στο Aegina Portal, κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν ως εθελοντές αιμοδότες, στην 57η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας.

Για την πρακτική αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας στο νησί μας, ανάφερε ότι ο Δήμος Αίγινας κατά τη διάρκεια του 2022, διέθεσε 180 φιάλες αίμα σε συμπολίτες μας, έχοντας καλύψει όλα τα σχετικά αιτήματα από το νοσοκομείο Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος".

"Αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, από τις 9:00 έως τις 17:00 σας περιμένουμε στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, μαζί με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", για να δώσουμε αίμα", είπε η κ. Κουκούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png