Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Καβουρόπετρας στην Κοινότητα της Κυψέλης. Αισιοδοξία ότι θα παραμείνει σε καλή κατάσταση λόγω του καταργημένου αγωγού ύδρευσης.

IMG_20221006_121238-kavouropetra.jpg
Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Καβουρόπετρας η οποία ξεκινά από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κοινότητα Κυψέλης και φτάνει μέχρι τον παραλιακό δρόμο Στρατηγού Γεωργίου Μπήτρου στην περιοχή της Καβουρόπετρας. Η ασφαλτόστρωση φτάνει 200 περίπου μέτρα πριν το τέλος της οδού.


Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος απάντησε, ότι το έργο έγινε με ιδίους πόρους του Δήμου Αίγινας. Τόνισε ότι η καταστροφή αυτού του δρόμου, που τον καθιστούσε επικίνδυνο, οφείλεται στις συνεχείς βλάβες, που παρουσίαζε εκεί ο αγωγός ύδρευσης, ο οποίος λόγω των χερσαίων έργων  του υποθαλάσσιου αγωγού έχει πλέον καταργηθεί. Σχετικά με το τμήμα του δρόμου που δεν ασφαλτοστρώθηκε, είπε ότι αυτό είχε επισκευαστεί παλαιότερα.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό δρόμο, που συνδέει δύο σημεία του νησιού με μεγάλη κυκλοφορία, ενώ η διαδρομή είναι πολύ όμορφη, διατηρώντας τα γνώριμα χαρακτηριστικά του τοπίου της βόρειας πλευράς του νησιού.

Αισιοδοξία για τη διατήρηση του δρόμου σε καλεί κατάσταση, προκαλεί το γεγονός, ότι ο αγωγός ύδρευσης, που διατρέχει ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου, έχει πλέον καταργηθεί, λόγω των χερσαίων έργων ύδρευσης για τον υποθαλάσσιο αγωγό. Ο κατηργημένος, πλέον, αγωγός προκαλούσε, συχνά, φθορές στο οδόστρωμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png