Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή του Κοντού.

20221014_121441-01.jpg

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή των εγκαινίων του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή του Κοντού, η λειτουργία του οποίου είχε ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου 2022.


Σήμερα ο σταθμός φιλοξενεί 25 νήπια και 14 βρέφη και έως την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της Χλόης συστεγάζονται και 40 νήπια. Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού και την σύντομη ομιλία από την Αρχιερατικό Επίτροπό Αιγίνης π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη, ακολούθησαν ομιλίες από τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά,  τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρο Σπυρίδων, τον βουλευτή της Α' Πειραιά και Νήσων της ΝΔ κ. Νικόλαο Μανωλάκο, τον βουλευτή της Α' Πειραιά και Νήσων της ΝΔ κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη και τον τέως δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη.

20221014_121441-04.jpg

Ακολούθησε η κοπή της κορδέλας και η περιήγηση των προσκεκλημένων στους χώρους του σταθμού. Την τελετή παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ Γιάννης Ζορμπάς, οι βουλευτές της Α' Πειραιά και Νήσων της Ν.Δ. κύριοι Νικόλαος Μανωλάκος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο τέως δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός,

20221014_121441-05.jpg
οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Καραγιάννης και Μαίρη Κουκούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης, κ. Παναγιώτης Μαρμαρινός, Αντώνης Ντελής, Δημήτρης Βατικιώτης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγώτης Κασιμάκης, μοναχές από την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας - Αγίου Νεκταρίου, το προσωπικό του σταθμού, δημοτικοί υπάλληλοι και γονείς. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png