Ξεκίνησαν οι εγγραφές εκτός voucher στο "ΚΔΑΠ Αίγινα". Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς.

kdap-aegina-05.jpg
Με ανακοίνωσή του το "ΚΔΑΠ Αίγινα", ενημερώνει τους γονείς ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές εκτός voucher, οι οποίες γίνονται καθημερινά. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Με τον ερχομό του Οκτώβρη, το ΚΔΑΠ Αίγινα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους πρώτους μικρούς του φίλους.  Ο χώρος που κάποτε στέγαζε την "Φάμπρικα", στην οδό Στρ. Δημ. Πετρίτη 2 στο κέντρο της Αίγινας, έχει πλήρως ανακαινισθεί και διαμορφωθεί σε έναν παιδικό παράδεισο, με άφθονους χώρους για παιχνίδι και δημιουργία.

Το ΚΔΑΠ Αίγινα παρέχει δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου παιδιών ηλικίας από 5 μέχρι 12 ετών, και λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα έως  Παρασκευή) και ώρες 13:30 έως 20:30. Με το κλείσιμο των σχολείων (Καλοκαίρι – Χριστούγεννα – Πάσχα) η λειτουργία του ΚΔΑΠ συνεχίζεται αλλά το ωράριο μεταβάλλεται και γίνεται 08:00 – 16:00.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να προετοιμάσουν τα μαθήματα της επόμενης μέρας, με την βοήθεια εκπαιδευτικών, και κατόπιν συμμετέχουν σε πλήθος οργανωμένων ατομικών και ομαδικών δραστηριοτήτων όπως Master Chef, Κατασκευές, Ζumba Junior, Survivor και πολλά άλλα.  Το ΚΔΑΠ Αίγινα είναι έτοιμο να υποδεχτεί κάθε άλλο παιδί 5-12 ετών που θέλει να αξιοποιήσει το απόγευμα του με τρόπο δημιουργικό, με διασκέδαση, πειραματισμούς, νέα ενδιαφέροντα και βιωματική μάθηση, μαζί με φίλους και συμμαθητές, παλιούς και νέους!

Στο ΚΔΑΠ Αίγινα γνωρίζουμε ότι πολλοί γονείς που είχαν κάνει αίτηση, είχαν πλήρη φάκελο και πληρούσαν όλα τα κριτήρια έμειναν χωρίς voucher, λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης του προγράμματος από την πολιτεία, χωρίς να φταίνε καθόλου. Θέλουμε όλα αυτά τα παιδιά κοντά μας, και έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες που αποκλείστηκαν μέχρι σήμερα από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ να εγγραφούν στο ΚΔΑΠ Αίγινα με τους ίδιους όρους που ισχύουν για όλα τα παιδιά και με έκπτωση ύψους 45% σε σχέση με το ύψος της επιδότησης της ΕΕΤΑΑ.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να δείτε τους χώρους, τον εξοπλισμό και τα στελέχη μας! Για ραντεβού, τηλεφωνήστε: 22970 23582 & 6942215038. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png