Εγκρίθηκε η παράταση τεχνικού ελέγχου οχημάτων ΚΤΕΟ με έδρα την Αίγινα. Τι αναφέρει η απόφαση.

oximata-kteo-aegina-2022.jpg

Δημοσιεύθηκε σήμερα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, η απόφαση με θέμα: "Έγκριση παράτασης ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων με έδρα την Νήσο Αίγινα" και αναφέρει τα ακόλουθα: 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




1. Την παράταση ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο των κατωτέρω αναφερόμενων οχημάτων μέχρι την ημερομηνία που οι εγκαταστάσεις του ιδιωτικού ΚΤΕΟ, το οποίο κατασκευάζεται στη νήσο Αίγινα, καταστούν έτοιμες για λειτουργία, βάση του προγράμματος που θα εκδοθεί μετά την αδειοδότησή του και πάντως όχι μετά τις 31-12-2022 χωρίς να θεωρούνται εκπρόθεσμα: 

α. επιβατικά ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ) οχήματα, δίκυκλα, φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι και 3,5 τόνους, 

β. Ε.Δ.Χ., εκπαιδευτικά οχήματα (σχολές οδηγών) & ασθενοφόρα, στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης των ιδιοκτητών ή ως έδρα του Δημόσιου Φορέα, στον οποίο ανήκουν, η νήσος Αίγινα της ΠΕ Νήσων της Περιφέρειας Αττικής.

• Τα οχήματα της παρ. α. των οποίων από την ημερομηνία χορήγησης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας συμπληρώνονται τέσσερα έτη εντός του χρονικού διαστήματος από 16 Μαρτίου έως 31 Δεκεμβρίου 2021 καθώς και εκείνα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο έχουν υποβληθεί σε αρχικό τεχνικό έλεγχο και ως ημερομηνία επόμενου ελέγχου στο προηγούμενο δελτίο τεχνικού ελέγχου αναγράφεται ημερομηνία εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, για τα οποία όπως προβλεπόταν στο με αριθμ. πρωτ. 289267/08-05-2020 ( ΑΔΑ: 6ΦΡΛ7Λ7-2ΩΕ ) πρόγραμμα πρόσκλησης οχημάτων για τεχνικό έλεγχο θα ελέγχονταν στο διάστημα από 02 Ιανουαρίου έως 15 Μαρτίου του επόμενου έτους δηλαδή του 2022.

• Τα οχήματα της παρ. β. των οποίων από την ημερομηνία χορήγησης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας συμπληρώνεται ένα έτος εντός του χρονικού διαστήματος από 16 Μαρτίου έως 31 Δεκεμβρίου 2021 καθώς και εκείνα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο έχουν υποβληθεί σε αρχικό τεχνικό έλεγχο και ως ημερομηνία επόμενου ελέγχου στο προηγούμενο δελτίο τεχνικού ελέγχου αναγράφεται ημερομηνία εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, για τα οποία όπως προβλεπόταν στο με αριθμ. πρωτ. 289267/08-05-2020 ( ΑΔΑ: 6ΦΡΛ7Λ7-2ΩΕ ) πρόγραμμα πρόσκλησης οχημάτων για τεχνικό έλεγχο θα ελέγχονταν στο διάστημα από 02 Ιανουαρίου έως 15 Μαρτίου του επόμενου έτους δηλαδή του 2022.

• Τα οχήματα της παρ. α. των οποίων από την ημερομηνία χορήγησης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας συμπληρώνονται τέσσερα έτη και τα οχήματα της παρ. β. των οποίων από την ημερομηνία χορήγησης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας συμπληρώνεται ένα έτος εντός του χρονικού διαστήματος από 01 Ιανουαρίου 2022 έως 31 Δεκεμβρίου 2022 καθώς και εκείνα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο έχουν υποβληθεί σε αρχικό τεχνικό έλεγχο και ως ημερομηνία επόμενου ελέγχου στο προηγούμενο δελτίο τεχνικού ελέγχου αναγράφεται ημερομηνία εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

Σημειώνεται ότι το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αίγινας, σύμφωνα με ανακοίνωση που απέστειλε στο Aegina Portal, λειτουργεί από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022. Την ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png