Στιγμές ξεκούρασης στην Πασχαλινή Αίγινα.


Για τους περισσότερους οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώνονται σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί, οπότε και τα πλοία της γραμμής θα μεταφέρουν επιβάτες, αποσκευές και ευχάριστες αναμνήσεις μέχρι την επόμενη φορά του ταξιδιού στο νησί. Ωστόσο η σημερινή ημέρα ήταν για όλους κάτι παραπάνω από απολαυστική και χαλαρωτική, αφού ο καλός, ηλιόλουστος καιρός έκανε επιτακτική την ανάγκη για μια βόλτα στην παραλία, με παιχνίδι για τους μικρούς και έναν καφέ για τους μεγάλους. Η ήρεμη και καθαρή θάλασσα έδωσε μάλιστα σε αρκετούς την ευκαιρία να κάνουν και το πρώτο τους μπάνιο, καθώς η θερμοκρασία το μεσημέρι έφτασε στους 25 βαθμούς.

Η Σουβάλα, από όπου και η φωτογραφία, η Πέρδικα, η Αγία Μαρίνα και η παραλία της Αίγινας είχαν από το πρωί συγκεντρώσει τους επισκέπτες του νησιού, που βλέποντας τον καλό καιρό αρνήθηκαν να μείνουν σπίτι. Η κυκλοφορία στους δρόμους κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, αλλά από τις απογευματινές ώρες αναμένεται να κορυφωθεί, οπότε και θα χρειαστεί αρκετή προσοχή και σε κάποιες περιπτώσεις υπομονή, καθώς η στιγμή της αναχώρησης δεν είναι ευχάριστη για κανέναν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png