Η δοξολογία στην Μητρόπολη της Αίγινας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

20221028_103211-doksologia.jpg
Στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, τελέσθηκε σήμερα το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία, η καθιερωμένη δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αίγινα. Στην δοξολογία συμμετείχαν σημαιοφόροι και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του νησιού, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, συλλόγων και φορέων του νησιού. Στη δοξολογία παρέστη ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Ιωάννης Μελάς.


Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο εκπαιδευτικός κ. Χρήστος Ρέππας ανέγνωσε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας. 

20221028_103307-doksologia.jpg
Τη δοξολογία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Αντώνης Μούρτζης, Δημήτρης Καραγιάννης και κ. Μαίρη Κουκούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης και κ. Καίτη Σαλπέα,

20221028_111353-katathesi-stefanon-07.jpg
ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Αλεξίου, ο διοικητής της ναυτικής βάσης του Τούρλου κύριος Κυριάκος Κλώνος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Θανάσης Καραγιάννης, ο λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού.

20221028_111353-katathesi-stefanon-08.jpg
Μετά την ολοκλήρωση της δοξολογίας, οι εκπρόσωποι των αρχών, ο κλήρος και οι μαθητές των σχολείων που βρίσκονταν στο χώρο της Μητρόπολης, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Εθνεγερσίας όπου συνεχίστηκαν οι τιμητικές εκδηλώσεις, με το τρισάγιο και την κατάθεση των στεφάνων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png