Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα.


Κορυφώνεται από αργά σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι της Αίγινας η επιστροφή των εκδρομέων και των παραθεριστών που πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο νησί, στο κλεινόν άστυ με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται αυξημένη κίνηση στην παραλία, αλλά και τους γύρω δρόμους που οδηγούν σε αυτό. Από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, σήμερα δηλαδή, έχουν προγραμματιστεί 35 συνολικά δρομολόγια από το Λιμάνι της Αίγινας προς αυτό του Πειραιά.

Αν και η κίνηση είναι αυξημένη και όπως φαίνεται το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών της Αίγινας θα πραγματοποιήσει σήμερα το ταξίδι της επιστροφής, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα, στο κεντρικό λιμάνι του νησιού δεν έχουν παρατηρηθεί ιδιαίτερα προβλήματα. Σε αυτό συνέβαλε και ο καλός καιρός, καθώς οι άνεμοι είναι ασθενείς. Το τελευταίο προγραμματισμένο δρομολόγιο σήμερα για το λιμάνι του Πειραιά είναι του πλοίου Νεφέλη, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Αίγινας στις 21:50.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png