Χωρίς προβλήματα και με χαμηλό ύψος βροχής από την κακοκαιρία, πέρασε η νύχτα στην Αίγινα.

IMG_20221106_100509-00.jpg

Χωρίς να αναφερθούν προβλήματα από την κακοκαιρία Eva και με ύψος βροχόπτωσης που δεν είχε ξεπεράσει τα 5 χιλιοστά, μέχρι τις 8 το πρωί της Κυριακής, πέρασε η νύχτα στην Αίγινα. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας δεν έλαβε κλήσεις για βοήθεια, ενώ σε γενικές ο καιρός στο νησί είναι συννεφιασμένος, με νοτιοανατολικούς ανέμους 5-6 μποφόρ και βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται κατά διαστήματα.


Μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, το συνολικό ύψος βροχής στην Αίγινα είχε φτάσει στα 14.4 χιλιοστά βροχής, σύμφωνα με τις μετρήσεις του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας.

Υπενθυμίζεται ότι προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από αργά το βράδυ του Σαββάτου 05/11/2022, ως το απόγευμα της Κυριακής 06/11/2022 στάθηκε χθες από το 112 και βάσει αυτού και των ανακοινώσεων των αρχών, υπάρχει αναμονή για την εξέλιξη του καιρού το υπόλοιπο της περιόδου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png